Inschrijvingen

Waar en hoe moet ik me inschrijven?

Vorige jaren kregen jullie telkens de inschrijvingsformulieren mee naar huis, maar omdat die administratieve rompslomp steeds lang bleef aanslepen, hebben we besloten terug te gaan werken met inschrijvingsdagen.

Hoe werkt dat nu juist? Wel, de volgende twee zaterdagen, kan je gewoon op de scouts je kind komen inschrijven. Telkens van 13u tot 14u30 en van 16u30 tot 18u. Wij voorzien laptops zodat we jullie gegevens meteen digitaal kunnen opslaan.

Wie wil kan ook meteen betalen, het lidgeld bedraagt zoals steeds 40 euro (gelieve dan wel gepast geld mee te brengen). Betalen via overschrijving kan uiteraard ook nog steeds op ons NIEUW REKENINGNUMMER BE50 9733 4766 5818. Breng ook zeker de identiteitskaart van je zoon of dochter mee, de naam en het telefoonnummer van jullie huisarts, en kijk even na wanneer de laatste inenting tegen tetanus was.

Als je niet aanwezig kan zijn op de inschrijvingsdagen, gelieve dan contact op te nemen met de groepsleiding (gegevens kan je vinden bij 'Takken'), dan helpen wij je verder met de inschrijving.

Hopelijk zien we jullie daar!

Een stevige linker,

de leidingsploeg

Via de verschillende ziekenfondsen krijg je dikwijls een deel van je lidgeld per jaar of een deel van je inschrijvingsgeld voor het kamp terugbetaald. De formulieren om dit te verkrijgen kan je hieronder downloaden. Enkel nog invullen en binnenbrengen bij je ziekenfonds.

CM - Christelijke Mutualiteit

Aanvraagformulier terugbetaling lidgeld.

Aanvraagformulier kamptegemoetkoming

OZ - Onafhankelijk Ziekenfonds

Aanvraagformulier terugbetaling lidgeld.

Aanvraagformulier kamptegemoetkoming.

LM - Liberale Mutualiteit

Aanvraagformulier kamptegemoetkoming.