Verhuur

Wie,wat,hoe?

Net zoals vele verhuurt ook Scouts Averbode zijn lokalen en terrein aan andere jeugdgroepen of organisaties.

Maar waarom kiezen voor deze locatie horen wij u al zeggen. Averbode is een deelgemeente van Scherpenheuvel – Zichem en behoort geografisch en volkskundig tot de Zuiderkempen. Onze lokalen zijn ideaal gelegen aan het oude voetbalveld van Averbode. Naast een groot speelveld kunnen wij ook nog beroep doen op 534ha bos. Hiervan zijn bepaalde zones ingericht al speelbos. De bossen rondom onze lokalen reiken tot Veerle - Laakdal, Testelt en Westerlo.

Verder is Averbode nog bekend voor zijn grote Norbertijnenabdij die gesticht werd omstreeks 1134 – 1135 en het idyllische karakter van de regio mee gevormd heeft. Samen met de vermaarde ‘lekdreef’ (ijskarretjes) vormt deze abdij hét toeristische punt van de gemeente, waar men van heinde en verre voor afzakt. Ook zijn er alle voorzieningen aanwezig voor zowel een lang, als een kort verblijf. Onze lokalen bevinden zich op wandelafstand van het centrum, waar men alle nutsvoorzieningen kan vinden

Voor meer informatie kan u altijd contact opnemen via verhuur@weefbosch.be of u kan ook altijd de website weefbosch.be bezoeken voor meer informatie.